INNOVATIEVE HR EN

WORKFORCE MANAGEMENT OPLOSSINGEN
VOOR ONBOARDING, INTERNE COMMUNICATIE

EN PERSONEELSPLANNING

WAAROM WORKFORCE IT

Medewerkers zijn hèt belangrijkste kapitaal van een organisatie. Daar geloven wij in. We zijn ervan overtuigd dat medewerkers betrokken, creatief, productief, efficiënt, met elkaar verbonden en tegelijkertijd happy kunnen zijn in hun werk. Daarvoor moeten ze natuurlijk gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren, interacteren en informatie delen, waar en wanneer dan ook. Geef jouw workforce die mogelijkheden en betrek ze bij de organisatie, dan volgt het succes van je organisatie vanzelf. Wij helpen hierbij met onze innovatieve en gebruiksvriendelijke mobiele apps voor onboarden, interne communicatie en workforce management. Interesse?

human resource management software - Home

HUMAN RESOURCE MANAGEMENT

wfm icoon - Home

WORKFORCE MANAGEMENT

WFM-OPLOSSINGEN  VAN WORKFORCE IT

icoon up W 95x95 - Home

INTERACTIEVE
ONBOARDING

Goede onboarding is goud waard. Zet met Appical binnen enkele weken een digitaal inwerkprogramma neer dat staat als een huis en uw employer branding versterkt.
Appical logo negative - Home
icoon personeelsplanning W 95x95 - Home

PERSONEELS
PLANNING

Strategische, tactische en operationele personeelsplanning: SP-Expert biedt ondersteuning op alle niveaus. Van capaciteitsplanning tot roosteren. Betrek uw medewerkers en geef ze inspraak in hun rooster.
SP EXPERT LOGO WHITE - Home
icoon internecommunicatie W 95x95 - Home

INTERNE
COMMUNICATIE

Waar of wanneer uw mensen ook werken: met Speakap bereikt u iedereen en zijn ook uw non-desk medewerkers altijd goed geïnformeerd. Naast de interne communicatie verbetert u ook de medewerkersbetrokkenheid.
Speakap logo white horizontal - Home

BRANCHES

Onze workforce management (WFM)-software zorgt voor een optimale personeelsinzet en onze HR applicaties voor een interactieve onboarding en een effectieve interne communicatie. WorkforceIT levert en implementeert bewezen HR en WFM oplossingen die bijdragen bij aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen en het verhogen van de klant- en medewerkerstevredenheid. Dit doen we al jaren met veel succes in diverse branches en landen.

Betrokken medewerkers, tevreden klanten, kostenreductie, behoud van personeel en betere bedrijfsresultaten: ontdek wat workforce management oplevert in uw branche.

icoon retail W 80x80 - Home

RETAIL

icoon facilitaire dienstverlening W 80x80 - Home

FACILITAIRE DIENSTVERLENING

icoon food W 80x80 - Home

HORECA & RECREATIE

icoon truck W 80x80 - Home

TRANSPORT & LOGISTIEK

icoon gezondheidszorg W 80x80 - Home

GEZONDHEIDSZORG

publieke sector 80 - Home

PUBLIEKE SECTOR

DEZE KLANTEN
GEBRUIKEN ONZE HR OF WFM OPLOSSINGEN

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond workforce management, HR software, WorkforceIT en onze klantcases. Ontvang onze niet te missen nieuwsbrief per e-mail.

WILT U KENNIS MAKEN?