ONZE PARTNER APPICALVOOR INTERACTIEVE ONBOARDING

WorkforceIT werkt al jaren samen met Appical en is in België en Duitsland preferred supplier van deze app waarmee je een gepersonaliseerd online onboarding programma creëert voor jouw nieuwe medewerkers. De interactieve onboarding app verhoogt de participatie en productiviteit en verlaagt de uitstroom. Appical is de oplossing voor een op maat gemaakt preboarding, onboarding, reboarding en/of offboarding programma voor met name grote bedrijven. Ook in jouw sector.

WorkforceIT en haar partners, zoals Appical, ondersteunen de klanten bij het oplossen van hun uitdagingen als het gaat om medewerkers verbinden, informeren, betrekken en behouden. Wij leveren innovatieve software die helpt de medewerkers- en klanttevredenheid te verhogen. Gespecialiseerde consultants begeleiden de klanten bij het maken van hun onboarding platform.

De kracht van Appical ligt in het feit dat je reeds vooraf kunt starten met inwerken, op een moderne, leuke en interactieve manier, de medewerkers snel en met vertrouwen aan de slag kunnen en er weinig extra effort van de organisatie nodig is. Bovendien is de nieuwe medewerker meteen bekend met de bedrijfscultuur en al snel een nieuwe ambassadeur voor de organisatie. Efficiënte en prettige begeleiding gedurende de gehele employee journey.

Informeer, train en betrek je nieuwe medewerkers.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.