WorkforceIT Workforce Management

WORKFORCE MANAGEMENT OPLOSSINGEN VOOR DE
FACILITAIRE DIENSTVERLENING

UW MENSEN ZIJN UW BELANGRIJKSTE KAPITAAL: HOUD UW MEDEWERKERS ÉN KLANTEN TEVREDEN MET EEN OPTIMALE PERSONEELSPLANNING.

WORKFORCE MANAGEMENT (WFM) IN FACILITAIRE DIENSTVERLENING

Mensen spelen een hoofdrol in uw facilitair bedrijf, ze zijn uw belangrijkste kapitaal. Dat maakt workforce management (WFM) van essentieel belang voor uw organisatie: hoe zet u medewerkers optimaal in?

De ontwikkelingen in de facilitaire dienstverlening staan niet stil en de markt vraagt steeds om passende ondersteuning. U wilt uw doelstellingen behalen, terwijl u uw klanten en medewerkers tevredenstelt. De juiste processen en software kunnen het verschil maken tussen winst en verlies. WFM ondersteunt de efficiëntie en effectiviteit van uw bedrijfsprocessen.

Bij WorkforceIT hebben we ruime ervaring met workforce management bij dienstverlenende bedrijven. We adviseren, implementeren en bieden u ondersteuning bij het gebruik van WFM-oplossingen.

WFM-OPLOSSINGEN
IN DE FACILITAIRE DIENSTVERLENING

Met de WFM-software SP-Expert kunt u als dienstverlenend bedrijf een optimale personeelsplanning genereren. Ook als uw mensen verspreid over verschillende locaties werken of als u gebruikmaakt van flexwerkers. Een modern vormgegeven en makkelijk te bedienen planbord biedt u direct inzicht in allerlei belangrijke personeelsgegevens. Denk aan contracten, toeslagen of het aantal resterende vakantiedagen. U kunt SP-Expert ook inzetten voor uw strategische personeelsplanning, capaciteitsplanning en forecasting. Dit eventueel in combinatie met andere systemen.
Met het interne communicatieplatform Speakap biedt u als facilitair bedrijf op eenvoudige en professionele wijze relevante informatie aan uw mensen ― ook de non-desk medewerkers. Met Speakap kunnen ze ook onderling communiceren en samenwerken. Het werkt net als de bekende sociale media, maar dan in een veilige en besloten omgeving. Speakap is een oplossing die de klanttevredenheid en medewerkersbetrokkenheid verhoogt. De applicatie in uw eigen huisstijl of geïntegreerd met andere systemen? Het kan allemaal!
Appical is een handige onboarding-app, waarmee u nieuwe medewerkers op een aantrekkelijke en effectieve manier inwerkt en laat kennismaken met uw bedrijf, hun baan en hun collega’s. Met deze oplossing maakt u ze snel vertrouwd met de werkwijze van uw bedrijf, bijvoorbeeld via een videotraining of interactieve games. Zo garandeert u de kwaliteit van uw dienstverlening en zorgt u voor tevreden klanten. Bovendien helpt Appical u nieuwe medewerkers tot ambassadeur van uw bedrijf te maken, voor een krachtige employer branding.

MEER WETEN OVER HOE ONZE KLANTEN DIT DOEN?

HET LAATSTE NIEUWS

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Ook zo'n last van interne communicatiejeuk? Dit zijn de 5 oorzaken. En krabben helpt niet.Schreeuwen in de woestijn Jouw nieuws geraakt niet bij je interne doelgroep of krijgt er onvoldoende aandacht. En die mails? Die worden netjes gearchiveerd in het mapje ‘lees ik...

MEER WETEN OVER
WFM VOOR DE FACILITAIRE DIENSTVERLENING?