HR SOFTWARE OPLOSSINGEN VOOR DE 
GEZONDHEIDSZORG

VERBETER DE ZORG MET GOED INGEWERKTE MEDEWERKERS EN GOEDE INTERNE COMMUNICATIE.

HUMAN RESOURCE MANAGEMENT (HRM) SOFTWARE IN DE GEZONDHEIDSZORG

Human Resource Management (HRM) helpt de zorgsector meer en betere zorg te bieden met minder geld. Dat is een hele opgave voor alle organisaties in de gezondheidszorg: ziekenhuizen, verzorgingshuizen, thuiszorg, gehandicaptenzorg, GGZ, jeugdzorg, … Zeker gezien de vergrijzing, groeiende vraag naar extramurale zorg en steeds mondiger en kritischer cliënteel. Uiteindelijk wilt u gewoon goede zorg leveren met tevreden en betrokken en goed geïnformeerde medewerkers. HR software stelt u in staat nieuwe medewerkers snel, eenvoudig en op een leuke manier in te werken, efficiënter te communiceren, de kwaliteit van de zorg te verbeteren en de cliënt- en medewerkerstevredenheid te verhogen.

WorkforceIT is uw partner in HR-oplossingen, van advies tot implementatie en ondersteuning. We hebben jarenlange ervaring in de zorg en kennen de vraagstukken in de sector.

COMMUNICATIE EN ONBOARDING
IN DE GEZONDHEIDSZORG

Met Speakap voor uw interne communicatie biedt u iedere medewerker precies de juiste informatie en kunt u iedereen snel bereiken. Zo verbetert deze oplossing de zorgkwaliteit én efficiëntie. Uw medewerkers kunnen ook onderling makkelijk communiceren en samenwerken, wat de medewerkerstevredenheid verhoogt. Speakap werkt als bekende sociale media zoals Facebook en WhatsApp, maar dan in een eigen veilige omgeving. De applicatie in uw huisstijl of integreren met andere systemen? Het kan allemaal.

Met Appical zorgt u voor een snelle onboarding van nieuwe zorgmedewerkers. U laat ze direct vanaf het moment van aanname op een leuke, aantrekkelijke én persoonlijke manier kennismaken met uw zorginstelling, hun baan en hun collega’s. Ook complexe informatie en protocollen draagt u effectief over met deze WFM-oplossing. Bijvoorbeeld via een trainingsvideo of met games. Zo maakt u nieuwe medewerkers sneller productief, verhoogt u hun betrokkenheid en verlaagt u de kosten. Bovendien helpt Appical u door employer branding snel meer goede collega’s te vinden.

MEER WETEN OVER HOE ONZE KLANTEN DIT DOEN?

HET LAATSTE NIEUWS

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Ook zo'n last van interne communicatiejeuk? Dit zijn de 5 oorzaken. En krabben helpt niet.Schreeuwen in de woestijn Jouw nieuws geraakt niet bij je interne doelgroep of krijgt er onvoldoende aandacht. En die mails? Die worden netjes gearchiveerd in het mapje ‘lees ik...

read more

MEER WETEN OVER
HR SOFTWARE VOOR DE GEZONDHEIDSZORG?