HR OPLOSSINGEN VOOR
HORECA & RECREATIE

BIED UW GASTEN EEN AANGENAME BELEVING DOOR BETROKKEN EN GOED GEÏNFORMEERDE MEDEWERKERS.

HUMAN RESOURCE MANAGEMENT (HRM) IN DE HORECA & RECREATIE

Human resource management (HRM) is onmisbaar in de uitdagende en arbeidsintensieve horeca- en recreatiesector. Als ‘bourgondisch’ land biedt België volop kansen, maar de corona-pandemie heeft er hard ingehakt, zowel financieel als mentaal. Ondernemers in deze sector zetten alle zeilen bij. Flexibiliteit, kwaliteit, gastvrijheid en beleving: daar zit de toegevoegde waarde. Dat vraagt om goed ingewerkt en goed geïnformeerd personeel en een optimale interne communicatie. Uw mensen moeten bovendien betrokken zijn en de juiste competenties hebben. Human resource management helpt uw gasten de beste service te bieden.

Bij WorkforceIT bieden we bewezen HR-oplossingen voor horeca- en recreatiebedrijven. We begeleiden u van a tot z bij de inzet: van advies tot implementatie en support.

HR-OPLOSSINGEN
IN DE HORECA & RECREATIE

Uw gasten willen zich prettig voelen en dat hangt vooral af van uw medewerkers. Met het interne communicatieplatform Speakap biedt u ze snel relevante informatie, ook de non-desk medewerkers. Met deze oplossing kunnen ze ook onderling makkelijk communiceren en samenwerken, wat de medewerkerstevredenheid bevordert. Speakap werkt als de bekende sociale media, maar dan in een eigen, veilige omgeving. De applicatie in uw huisstijl of integreren met andere systemen? Het kan allemaal.

Onboarding in de horeca en recreatie? Met Appical, de interactieve onboarding app, weten nieuwe medewerkers snel hoe alles werkt. Ze maken op een leuke manier kennis met hun nieuwe werkplek, collega’s, taken en regels. Bijvoorbeeld door een virtuele tour of videotraining, gewoon thuis op de bank. Met deze HR-oplossing voelen ze zich al thuis voor ze beginnen en weten ze precies wat u van ze verwacht om uw gasten een ultieme beleving te bieden. Ideaal ook voor flexwerkers die u snel wilt inzetten.

MEER WETEN OVER HOE ONZE KLANTEN DIT DOEN?

HET LAATSTE NIEUWS

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Ook zo'n last van interne communicatiejeuk? Dit zijn de 5 oorzaken. En krabben helpt niet.Schreeuwen in de woestijn Jouw nieuws geraakt niet bij je interne doelgroep of krijgt er onvoldoende aandacht. En die mails? Die worden netjes gearchiveerd in het mapje ‘lees ik...

read more

MEER  WETEN

OVER HRM VOOR
DE HORECA & RECREATIE?