WorkforceIT Workforce Management

WORKFORCE MANAGEMENT OPLOSSINGEN VOOR DE 
HORECA & RECREATIE

BIED UW GASTEN EEN AANGENAME BELEVING MET COMPETENTE MEDEWERKERS EN EEN FLEXIBELE PERSONEELSPLANNING.

WORKFORCE MANAGEMENT (WFM) IN DE HORECA & RECREATIE

Workforce management (WFM) is onmisbaar in de snelgroeiende en uitdagende horeca- en recreatiesector. Als ‘leasure land’ biedt Nederland volop kansen, maar consumententrends volgen elkaar snel op. De levenscyclus van producten en concepten staat onder druk, terwijl de concurrentie toeneemt. Kwaliteit, gastvrijheid en beleving: daar zit uw toegevoegde waarde in de horeca en recreatie. Dat vraagt een optimale inzet van medewerkers én bewegingsvrijheid. Uw mensen moeten bovendien betrokken zijn en de juiste competenties hebben. Workforce management helpt uw gasten de beste service te bieden.

Bij WorkforceIT bieden we bewezen WFM-oplossingen voor horeca- en recreatiebedrijven. We begeleiden u van a tot z bij de inzet: van advies tot implementatie en support.

WFM-OPLOSSINGEN
IN DE HORECA & RECREATIE

In de horeca en recreatie hebt u vaak te maken met parttime medewerkers, meerdere locaties en verschillende medewerkerscontracten. SP-Expert, de flexibele en innovatieve WFM-oplossing voor personeelsplanning, zorgt dat u altijd het juiste aantal mensen met de juiste vaardigheden op de juiste tijden aan het werk hebt. Dat is efficiënt en verhoogt uw servicegraad, met lagere kosten en tevreden gasten als resultaat. Via de pc of de app van SP-Expert op hun smartphone zijn uw medewerkers snel op de hoogte van hun rooster.
Uw gasten willen zich prettig voelen en dat hangt vooral af van uw medewerkers. Met het interne communicatieplatform Speakap biedt u ze snel relevante informatie, ook de non-desk medewerkers. Met deze oplossing kunnen ze ook onderling makkelijk communiceren en samenwerken, wat de medewerkerstevredenheid bevordert. Speakap werkt als de bekende sociale media, maar dan in een eigen, veilige omgeving. De applicatie in uw huisstijl of integreren met andere systemen? Het kan allemaal.

Onboarding in de horeca en recreatie? Met Appical, de interactieve onboarding app, weten nieuwe medewerkers snel hoe alles werkt. Ze maken op een leuke manier kennis met hun nieuwe werkplek, collega’s, taken en regels. Bijvoorbeeld door een virtuele tour of videotraining, gewoon thuis op de bank. Met deze workforce management-oplossing voelen ze zich al thuis voor ze beginnen en weten ze precies wat u van ze verwacht om uw gasten een ultieme beleving te bieden. Ideaal ook voor flexwerkers die u snel wilt inzetten.

MEER WETEN OVER HOE ONZE KLANTEN DIT DOEN?

HET LAATSTE NIEUWS

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Ook zo'n last van interne communicatiejeuk? Dit zijn de 5 oorzaken. En krabben helpt niet.Schreeuwen in de woestijn Jouw nieuws geraakt niet bij je interne doelgroep of krijgt er onvoldoende aandacht. En die mails? Die worden netjes gearchiveerd in het mapje ‘lees ik...

MEER  WETEN

OVER WFM VOOR
DE HORECA & RECREATIE?