HET BETERE ONBOARDEN

UW EIGEN MOBIELE INTERACTIEVE ONBOARDING APP

EFFECTIEVE ONBOARDING

Onboarding: een cruciale fase in de samenwerking tussen een medewerker en uw organisatie. Hoe beter het inwerken van nieuwe medewerkers gebeurt, hoe sneller ze productief zijn en hoe succesvoller de relatie is. Onboarding kost vaak tijd en moeite. Zeker als uw organisatie complexe processen en producten heeft of gebonden is aan strenge regels en procedures. Of als u bijvoorbeeld vanuit meerdere vestigingen werkt. En hoe werkt u snel grote groepen in?

Appical maakt onboarding leuker, eenvoudiger en effectiever. Met deze mobiele onboarding app creëert WorkforceIT samen met u een online inwerkprogramma voor nieuwe medewerkers dat staat als een huis. En dat binnen een paar weken! U bent de baas over de content, en WorkforceIT ondersteunt en inspireert.

Video’s, checklists, quizzen, interactieve opdrachten of virtual reality: er is van alles mogelijk. Met Appical kunnen nieuwe medewerkers al voor ze bij u aan de slag gaan beginnen met inwerken. De workforce management-oplossing zorgt dat ze zich snel thuis voelen bij uw bedrijf.

APPICAL OPLOSSINGEN

BLUEPRINTS

Maak snel een aantrekkelijke onboarding app voor uw organisatie. Met blueprints ontwikkeld op basis van best practices is het een fluitje van een cent.

WOORDENBOEK

Vakjargon: elk bedrijf houdt er zo zijn eigen vocabulaire op na. Zorg dat uw nieuwe medewerkers direct vertrouwd zijn met de taal van uw organisatie en hun collega’s begrijpen.

INTERACTIEVE CONTENT

Maak onboarding aantrekkelijk en laat nieuwe medewerkers informatie over uw bedrijf makkelijker verwerken door games te spelen, vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren.

DASHBOARD

In het dashboard zien nieuwe medewerkers precies hoever ze zijn in hun inwerkprogramma en hoe ze hebben gescoord op de verschillende onderdelen.

AUGMENTED REALITY

Laat nieuwe medewerkers een virtuele reis maken door de vestiging waar ze gaan werken. Zo kunnen ze uw organisatie vanuit hun luie stoel leren kennen, wanneer ze maar willen.

WIE IS WIE

Al die afdelingen, namen en gezichten: het is heel wat om te onthouden. Met de onboarding app vinden uw nieuwe medewerkers iedereen makkelijk terug.

CHECKLIST

Er valt veel te regelen tijdens de inwerkperiode. Een medische check, papieren ondertekenen, verklaringen inleveren, … Informeer nieuwe medewerkers omtrent wat er wanneer moet gebeuren.

ANALYTICS

Bekijk de vorderingen van uw nieuwe medewerkers in één oogopslag. Zitten ze op schema of lopen ze achter?

.

ONBOARDING
MET APPICAL : DE VOORDELEN

SNEL & EFFICIËNT

Uw nieuwe medewerkers zijn eerder productief, terwijl HRM en managers minder tijd kwijt zijn aan routinewerk of informatieoverdracht.

CONSISTENTE ONBOARDING

U werkt nieuwe medewerkers op een uniforme manier in, waarbij ze de juiste en up-to-date informatie ontvangen.

OVERAL INWERKEN

Zet de onboarding app direct in nadat uw nieuwe medewerkers hun arbeidsovereenkomst hebben ondertekend. Vanaf dat moment kunnen ze altijd en overal hun inwerkprogramma volgen.

STERK WERGEVERSIMAGO

U maakt een sterke indruk als werkgever. Een goede employer branding helpt bij het aantrekken en behouden van medewerkers en is een belangrijk voordeel in de ‘war for talent’.

MEDEWERKERS
BETROKKENHEID OMHOOG

Nieuwe medewerkers voelen zich sneller en sterker betrokken bij uw organisatie. Dat zorgt voor minder verloop, is goed voor uw bedrijfscultuur en ondersteunt de employer branding.

KLIK OP DE TABLET

OM ONZE VIDEO TE BEKIJKEN

UW ONBOARDING
VERBETEREN MET
APPICAL?

MAAK UW ONBOARDING TOT EEN SUCCES, VOOR U EN UW MEDEWERKERS. MET EEN INNOVATIEVE MOBIELE APP.