INFORMEER, VERBIND
EN BETREK AL JE MEDEWERKERS

SPEAKAP MAAKT INTERNE COMMUNICATIE
MAKKELIJK, RELEVANT EN VEILIG

INTERNE COMMUNICATIE

Hoe bereikt u iedereen op de juiste manier, ook parttime- en tijdelijke medewerkers? Uw mensen werken niet altijd op dezelfde tijd of locatie of achter een bureau, terwijl non-desk medewerkers vaak ook geen zakelijk e-mailadres hebben. Een andere uitdaging is dat uw medewerkers steeds vaker zakelijke informatie en foto’s delen via sociale media als WhatsApp of Facebook. Hoe veilig is dat?

Met Speakap helpt WorkforceIT u de interne communicatie te optimaliseren. Met een eigen online sociaal netwerk delen u en uw medewerkers informatie, kennis en documenten op de smartphone of pc. Net zo makkelijk als via de bekende sociale media zoals Facebook en WhatsApp, maar dan veilig. Speakap zorgt voor beter geïnformeerde en betrokken medewerkers. Dat resulteert in een hogere productiviteit, minder verzuim en verloop en een hogere klant- en medewerkerstevredenheid.

Speakap kan via een open API worden geïntegreerd in uw andere systemen, bijvoorbeeld voor HR, workforce management of e-learning. Het is gebouwd met de laatste beveiligingstechnologieën.

SPEAKAP OPLOSSINGEN

TIJDLIJNEN & CHATS

Communiceer effectief via tijdslijnen en chats, zowel top-down, bottom-up als horizontaal tussen individuele medewerkers of groepen van medewerkers.

NOTIFICATIES

Er is iets dat een medewerker zeker moet weten? Notificaties maken de juiste mensen attent op een bericht of ander item.

NIEUWSITEMS

Deel belangrijk nieuws snel en eenvoudig. Net zoals op de sociale media kunt u berichten ‘posten’ en onder de aandacht brengen van de mensen die u wilt bereiken.

PERSOONLIJKE PROFIELEN

Medewerkers ontvangen enkel relevante informatie, op basis van hun persoonlijk profiel. Dat is goed voor de efficiëntie en verhoogt de medewerkersbetrokkenheid.

GROEPEN

Het is heel makkelijk om groepen aan te maken, bijvoorbeeld per afdeling, team of project. Zo kunt u de interne communicatie stroomlijnen.   

DOCUMENT SHARING

Maak al documenten eenvoudig vindbaar en opvraagbaar. Dat bevordert de kennisdeling, efficiëntie en productiviteit van uw organisatie.

DEZE BELGISCHE BEDRIJVEN KOZEN VOOR SPEAKAP

 

Lees hier een aantal van onze klantencases

UW INTERNE
COMMUNICATIE
VERBETEREN MET 
SPEAKAP?

BEREIK EN BETREK AL UW MEDEWERKERS, MET UW EIGEN SOCIALE NETWERK.