Skip to main content

Interne communicatie met Speakap

Bereik, informeer en betrek al uw werknemers.

Met Speakap delen u en uw medewerkers nieuws, informatie, kennis en documenten op de smartphone of pc. Net zo makkelijk als via de bekende sociale media zoals Facebook en WhatsApp, maar dan in een veilige omgeving. Speakap zorgt voor beter geïnformeerde en betrokken medewerkers. Dat resulteert in een hogere productiviteit, minder verzuim en verloop en een hogere klant- en medewerkerstevredenheid.

SPEAKAP OPLOSSINGEN

Tijdlijnen & chats

Communiceer effectief via tijdslijnen en chats, zowel top-down, bottom-up als horizontaal tussen individuele medewerkers of groepen van medewerkers.

Polls

Medewerkers kunnen snel en direct feedback geven, waardoor een continue betrokkenheid ontstaat.

Nieuwsitems

Deel belangrijk nieuws snel en eenvoudig. Net zoals op de sociale media kunt u berichten ‘posten’ en onder de aandacht brengen van de mensen die u wilt bereiken.

Events

Creëer evenementen voor uw teams en nodig medewerkers uit om deel te nemen.

Taakbeheer

Wijs taken toe aan uzelf, specifieke collega’s of hele teams met slechts één klik. Hou steeds het overzicht van wat afgewerkt is en wat nog in behandeling is.

Persoonlijke profielen

Medewerkers ontvangen enkel relevante informatie, op basis van hun persoonlijk profiel. Dat is goed voor de efficiëntie en verhoogt de medewerkersbetrokkenheid.

Groepen

Het is heel makkelijk om groepen aan te maken, bijvoorbeeld per afdeling, team of project. Zo kunt u de interne communicatie stroomlijnen.

Document sharing

Maak al documenten eenvoudig vindbaar en opvraagbaar. Dat bevordert de kennisdeling, efficiëntie en productiviteit van uw organisatie.

Statistieken

Krijg een helder inzicht in het gedrag van de gebruikers en stuur uw communicatie strategie bij op basis van deze input.

Pages

Maak uw eigen content pagina’s en voeg deze rechtstreeks aan het hoofdmenu van uw Speakap-platform toe. Zo is de informatie op deze pagina’s altijd binnen handbereik van uw medewerkers.

Wat zeggen onze klanten over Speakap?

Speakap is voor ons een tool om alle medewerkers te kunnen bereiken en hen beter te informeren over producten, om met hen in interactie te treden en om hen ambassadeurs te maken.

Anneleen Van TroosCorporate Communication Manager Kinepolis

Speakap faciliteert tweeweg communicatie via likes, reacties, suggesties, vragen, … hetgeen geapprecieerd wordt. Het is echt iets wat leeft bij onze medewerkers.

Herman VandenbosscheMarketing & Communication Manager Brink’s Solutions Belgium

We merken een hogere tevredenheid over de interne communicatie en een stijgende medewerkersbetrokkenheid. De mailboxen zijn ook minder belast en dat is erg positief.

Roel Van den EyndeMarketing & Communication Manager Easykit

Speakap draagt bij tot een hechter groepsgevoel waarbij medewerkers elkaar en elkaars werk via de app beter leren kennen. Missie geslaagd dus wat ons betreft.

Amy De KerfHR Verantwoordelijke Sodemat (Eiffage Group)

Klanten die al gebruik maken van Speakap: