Skip to main content

Onboarding met Appical

Medewerkers digitaal inwerken en sneller productief maken.

Met Appical creëert u de ultieme onboarding ervaring voor al uw nieuwe medewerkers. Video’s, checklists, quizzen, interactieve opdrachten of virtual reality: het kan allemaal. Met Appical kunnen nieuwe medewerkers al vóór hun eerste werkdag beginnen met onboarden. Het platform zorgt ervoor dat zij zich snel thuis voelen en sneller productief worden.

APPICAL OPLOSSINGEN

Blueprints

Maak snel een aantrekkelijke onboarding app voor uw organisatie. Met blueprints ontwikkeld op basis van best practices is het een fluitje van een cent.

Woordenboek

Vakjargon: elk bedrijf houdt er zo zijn eigen woordenschat op na. Zorg dat uw nieuwe medewerkers direct vertrouwd zijn met de taal van uw organisatie en hun collega’s begrijpen.

Interactieve content

Maak onboarding aantrekkelijk en laat nieuwe medewerkers informatie over uw bedrijf makkelijker verwerken door games te spelen, vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren.

Dashboard

In het dashboard zien nieuwe medewerkers precies hoe ver ze zijn in hun inwerkprogramma en hoe ze hebben gescoord op de verschillende onderdelen.

Augmented Reality

Laat nieuwe medewerkers een virtuele reis maken door de vestiging waar ze gaan werken.

Wie is wie

Al die afdelingen, namen en gezichten: het is heel wat om te onthouden. Met de onboarding app vinden uw nieuwe medewerkers iedereen makkelijk terug.

Checklist

Er valt veel te regelen tijdens de inwerkperiode. Een medische check, papieren ondertekenen, verklaringen inleveren. Informeer nieuwe medewerkers omtrent wat er wanneer moet gebeuren.

Analytics

Bekijk de vorderingen van uw nieuwe medewerkers in één oogopslag. Zitten ze op schema of lopen ze achter?

Wat zeggen klanten
over Appical?

We wilden een geweldige ervaring creëren voor iedere nieuwe medewerker door dezelfde informatie en waarden te delen.

Alison HansonDirecteur PepsiCo University

Met veel enthousiasme en goede zin worden medewerkers voorbereid op de eerste werkdag. Een stijging in productiviteit en engagement zal er dan dus ook zeker zijn.

Pauline SchutRecruitment Officer bij CEVA Logistics

Een fantastische tool om alle nieuwe medewerkers zo goed mogelijk kennis te laten maken en te laten ‘landen’ binnen Baker Tilly.

Bram van BokhovenCampus Recruiter bij Baker Tilly

Ook de reacties liegen er niet om: sinds het invoeren van de app leeft onboarding binnen CEPA! Zowel nieuwe collega’s als hun verantwoordelijken reageren positief.

Kurt StruyfPersoneelsverantwoordelijke bij CEPA

Klanten die al gebruik maken van Appical: