Referentiecase / Jacobs Transport

Met JACAPP – de gepersonaliseerde Speakap communicatie tool – onderhouden we de contacten met de (anderstalige) chauffeurs, en wonnen we de Digital Truck Award 2022.

Bekijk naast deze klantencase ook de opname van het webinar met Jacobs Transport en ontdek hoe een medewerkersapp de hoofdprijs oplevert op de Digital Truck award 2022.

De uitdaging

Een moderne koers houden met focus op betrokkenheid en digitalisatie. Een efficiënte en effectieve manier vinden om met (anderstalige) chauffeurs die op de baan zijn toch de connectie te onderhouden en om HR-taken te vereenvoudigen.

De oplossing

Jacobs Transport heeft de behoeften van de medewerkers gekoppeld aan de voordelen van digitalisatie door de medewerker app Speakap te implementeren.
Met JACAPP (Speakap) kan Jacobs Transport nieuwsbrieven en berichten delen, overeenkomsten laten signeren, bedrijfskledij laten bestellen, trainingen en evenementen organiseren, en zo veel meer.

De voordelen

  • Ingebouwde vertaalfunctie voor anderstalige medewerkers.
  • Effectief communiceren met chauffeurs (en alle andere collega’s).
  • Meer dan berichtgeven alleen; allerhande HR-processen faciliteren vanuit één platform.

“Wij geloven erin dat we hier als voorbeeld fungeren en een primeur lanceren waar de andere transportbedrijven ook hun voordeel kunnen uithalen en vooruitgang kunnen boeken bij hun medewerkers.”

Jill GielenCommercieel Directeur