WorkforceIT Workforce Management

WORKFORCE MANAGEMENT OPLOSSINGEN VOOR DE 
PUBLIEKE SECTOR

BIED BURGERS DIENSTVERLENING VAN HOOG NIVEAU MET GEMOTIVEERDE MEDEWERKERS, VOLGENS DE REGELS VAN DE WET.

WORKFORCE MANAGEMENT (WFM) IN DE PUBLIEKE SECTOR

Workforce management (WFM) helpt de publieke sector efficiënt en klantgericht te zijn en tegelijkertijd de personeelsbudgetten in de hand te houden. Als overheidsorganisatie verleent u diensten voor en met burgers en bedrijven. Daar hebt u veel medewerkers voor nodig, vaak met specifieke kwalificaties, die volgens de regels moeten werken.

Daarnaast wordt er een goede communicatie van u verwacht en hebt u te maken met vergaande automatisering en digitalisering. Al deze ontwikkelingen vragen om een juiste organisatie en inzet van medewerkers en nieuwe manieren om met elkaar te communiceren. Zo kunt u een hoog serviceniveau realiseren en uw beloftes aan de burger waarmaken.

Bij WorkforceIT hebben we ruime ervaring met workforce management in de publieke sector. We ondersteunen u met advies, een professionele aanpak en een innovatieve WFM-oplossing.

WFM-OPLOSSINGEN
IN DE PUBLIEKE SECTOR

SP-Expert ondersteunt de strategische en operationele planning van diverse gemeenten, ministeries, bibliotheken en handhavingsorganisaties. De WFM-software lost allerlei planningsvraagstukken voor u op. Zo stelt een goede capaciteitsplanning u in staat een optimaal aantal medewerkers met de juiste competenties in te zetten. Alle relevante wet- en regelgeving is in SP-Expert geïntegreerd, wat uw organisatie helpt om correct te werken. Communiceren en roosteren gaat simpelweg via het internet of de app. En met eenvoudig opvraagbare rapportages is ook verantwoording afleggen geen probleem.
Speakap is een platform voor interne communicatie. Deze handige oplossing helpt u iedere medewerker snel te bereiken met voor hem of haar relevante informatie. Achter een bureau zitten is niet nodig. Speakap werkt net als de bekende sociale media: vanaf ieder apparaat met internettoegang kunnen uw medewerkers communiceren en samenwerken. Als besloten en veilig platform is het zeer geschikt voor overheidsorganisaties. Speakap draagt bij aan uw medewerkersbetrokkenheid en serviceniveau. De applicatie in uw eigen huisstijl en geïntegreerd met andere systemen? Het kan allemaal.

Onboarding kan een opgave zijn voor overheidsorganisaties. Niet met Appical, de interactieve onboarding app. Met deze oplossing voor workforce management draagt u taaie materie zoals wet- en regelgeving op een inspirerende manier over, bijvoorbeeld via video of augmented reality. Met Appical kunnen nieuwe medewerkers in hun eigen tijd en tempo kennismaken met uw organisatie en hun collega’s. Nog voor ze aan het werk gaan. Ze voelen zich welkom en gaan goed voorbereid aan de slag. Het resultaat? Een hogere medewerkerstevredenheid en een betere service aan de burger.

MEER WETEN OVER HOE ONZE KLANTEN DIT DOEN?

HET LAATSTE NIEUWS

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Ook zo'n last van interne communicatiejeuk? Dit zijn de 5 oorzaken. En krabben helpt niet.Schreeuwen in de woestijn Jouw nieuws geraakt niet bij je interne doelgroep of krijgt er onvoldoende aandacht. En die mails? Die worden netjes gearchiveerd in het mapje ‘lees ik...

MEER WETEN OVER
WFM VOOR DE PUBLIEKE SECTOR?