HR SOFTWARE OPLOSSINGEN VOOR DE
PUBLIEKE SECTOR

BIED BURGERS DIENSTVERLENING VAN HOOG NIVEAU MET GEMOTIVEERDE MEDEWERKERS

HUMAN RESOURCE MANAGEMENT (HRM) IN DE PUBLIEKE SECTOR

Human Resource Management (HRM) software helpt de publieke sector efficiënt en klantgericht te zijn. Als overheidsorganisatie verleent u diensten voor en met burgers en bedrijven. Daar hebt u veel medewerkers voor nodig, vaak met specifieke kwalificaties, die volgens de regels moeten werken.

Daarnaast wordt er een goede communicatie van u verwacht en hebt u te maken met vergaande automatisering en digitalisering. Al deze ontwikkelingen vragen om een juiste organisatie en inzet van nieuwe en bestaande medewerkers en innovatieve manieren om met elkaar te communiceren. Zo kunt u een hoog serviceniveau realiseren en uw beloftes aan de burger waarmaken.

Bij WorkforceIT hebben we ruime ervaring met interne communicatie in de publieke sector. We ondersteunen u met advies, een professionele aanpak en een innovatieve HR-oplossing.

HR-OPLOSSINGEN
IN DE PUBLIEKE SECTOR

Speakap is een platform voor interne communicatie. Deze handige oplossing helpt u iedere medewerker snel te bereiken met voor hem of haar relevante informatie. Achter een bureau zitten is niet nodig. Speakap werkt net als de bekende sociale media: vanaf ieder apparaat met internettoegang kunnen uw medewerkers communiceren en samenwerken. Als besloten en veilig platform is het zeer geschikt voor overheidsorganisaties. Speakap draagt bij aan uw medewerkersbetrokkenheid en serviceniveau. De applicatie in uw eigen huisstijl en geïntegreerd met andere systemen? Het kan allemaal.

Onboarding kan een opgave zijn voor overheidsorganisaties. Niet met Appical, de interactieve onboarding app. Met deze oplossing voor workforce management draagt u taaie materie zoals wet- en regelgeving op een inspirerende manier over, bijvoorbeeld via video of augmented reality. Met Appical kunnen nieuwe medewerkers in hun eigen tijd en tempo kennismaken met uw organisatie en hun collega’s. Nog voor ze aan het werk gaan. Ze voelen zich welkom en gaan goed voorbereid aan de slag. Het resultaat? Een hogere medewerkerstevredenheid en een betere service aan de burger.

MEER WETEN OVER HOE ONZE KLANTEN DIT DOEN?

HET LAATSTE NIEUWS

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Ook zo'n last van interne communicatiejeuk? Dit zijn de 5 oorzaken. En krabben helpt niet.Schreeuwen in de woestijn Jouw nieuws geraakt niet bij je interne doelgroep of krijgt er onvoldoende aandacht. En die mails? Die worden netjes gearchiveerd in het mapje ‘lees ik...

read more

MEER WETEN OVER
HR SOFTWARE VOOR DE PUBLIEKE SECTOR?