Hoe krijgen we onze medewerkers op een veilige manier terug aan het werk ?

Nu het personeel, na 7 weken lockdown, stap voor stap weer terugkeert naar de werkplek, staan werkgevers voor de uitdaging hoe hun medewerkers veilig terug aan het werk te krijgen met nieuwe protocollen en werkinstructies. Ontdek in de onderstaande video hoe u via een simpele app iedereen gericht kan informeren en bovendien de kennis en toepassing van de regels kan blijven opvolgen.

Appical is een preboarding en onboarding app die in normale omstandigheden ingezet wordt om nieuwe medewerkers op een enthousiaste, interactieve en efficiënte manier te laten instromen en inwerken in de organisatie.

Met de nieuwe reboarding module breng en houd je de medewerkers eenvoudig op de hoogte van alle benodigde informatie, bevorder je de veiligheid op de werkvloer en kun je het personeel weer snel productief krijgen binnen de gestelde protocollen. Onder het motto ‘meten is weten’ kunnen we naast informeren aan de hand van feedback en gamification pagina’s ook effectief meten in hoeverre de werknemers de nieuwe regels kennen en toepassen. Deze reboarding app is snel implementeerbaar en nu beschikbaar tegen uitzonderlijke voorwaarden.

Vraag vrijblijvend uw persoonlijke demo van Appical aan.

Tags:

Recent Posts

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Ook zo'n last van interne communicatiejeuk? Dit zijn de 5 oorzaken. En krabben helpt niet.Schreeuwen in de woestijn Jouw nieuws geraakt niet bij je interne doelgroep of krijgt er onvoldoende aandacht. En die mails? Die worden netjes gearchiveerd in het mapje ‘lees ik...