HR OPLOSSINGEN VOOR
RETAIL

BIED DE BESTE SERVICE MET GOED GEÏNFORMEERDE EN BETROKKEN MEDEWERKERS.

HUMAN RESOURCE MANAGEMENT (HRM) IN RETAIL

Human resource management (HRM) in retail: het is belangrijker dan ooit. Crisiscommunicatie met je medewerkers (op afstand) gedurende corona. En na deze moeilijke periode wil je je natuurlijk kunnen onderscheiden van de concurrent. Dat kan vooral door de service die je medewerkers bieden. Met de juiste software maak je het verschil. Het begint bij goed ingewerkte nieuwe medewerkers. Daarnaast wil je dat je mensen goed geïnformeerd en betrokken zijn, zodat ze de klanten beter bedienen. Het resultaat? Uw klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en omzet stijgen, terwijl uw loonkosten dalen.

Bij WorkforceIT bieden we innovatieve HR oplossingen op maat van de retail. We ondersteunen u met advies, zowel voor, tijdens als na de implementatie. Onze oplossingen zijn meertalig en internationaal inzetbaar.

HR-OPLOSSINGEN
IN DE RETAIL

Speakap maakt een snelle communicatie tussen uw hoofdkantoor en winkels, shopmanagers en winkelmedewerkers mogelijk. Deze WFM-oplossing is een intern communicatieplatform dat net zo werkt als de bekende sociale media zoals Facebook en WhatsApp, maar dan in een eigen, veilige omgeving. Speakap zorgt dat uw medewerkers enkel relevante informatie krijgen. Goed geïnformeerde medewerkers hebben beter klantcontact, bieden een betere service en zijn meer betrokken. Wilt u Speakap in uw eigen huisstijl of integreren in andere systemen? Dat kan. Speakap is ook ideaal voor uw magazijn of distributiecentra.

Met de interactieve onboarding app Appical werkt u nieuwe medewerkers snel en effectief in. Ze maken deels in hun eigen tijd en in hun eigen tempo kennis met uw organisatie, hun nieuwe baan en hun collega’s. Bijvoorbeeld via een virtuele tour of een videotraining. Met Appical kunt u grote aantallen medewerkers tegelijk onboarden, al werken ze in verschillende vestigingen en landen. Goed ingewerkte medewerkers zijn bepalend voor uw klantcontact, winkelbeleving en het succes van uw retailformule. En natuurlijk voor uw employer branding.

MEER WETEN OVER HOE ONZE KLANTEN DIT DOEN?

HET LAATSTE NIEUWS

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Ook zo'n last van interne communicatiejeuk? Dit zijn de 5 oorzaken. En krabben helpt niet.Schreeuwen in de woestijn Jouw nieuws geraakt niet bij je interne doelgroep of krijgt er onvoldoende aandacht. En die mails? Die worden netjes gearchiveerd in het mapje ‘lees ik...

read more

MEER WETEN OVER
HR VOOR DE RETAIL?