WorkforceIT Workforce Management

WORKFORCE MANAGEMENT OPLOSSINGEN VOOR
RETAIL

MAAK HET VERSCHIL NAAR UW KLANTEN: BIED DE BESTE SERVICE MET GOED GEÏNFORMEERDE EN BETROKKEN MEDEWERKERS.

WORKFORCE MANAGEMENT (WFM) IN RETAIL

Workforce management (WFM) in retail: het is belangrijker dan ooit. De wensen van consumenten veranderen continu. Ze stellen hoge eisen aan uw service en de concurrentie is moordend. Met software voor WFM maakt u het verschil. Daarmee realiseert u een optimale personeelsplanning: altijd precies voldoende én de juiste medewerkers in uw winkels. Bovendien zijn uw mensen goed geïnformeerd en betrokken, zodat ze uw klanten beter bedienen. Het resultaat? Uw klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en omzet stijgen, terwijl uw loonkosten dalen.

Bij WorkforceIT bieden we oplossingen voor workforce management op maat van de retail. We ondersteunen u met advies, zowel voor, tijdens als na de implementatie. Onze WFM-oplossingen zijn meertalig en internationaal inzetbaar.

WFM-OPLOSSINGEN
IN DE RETAIL

Met de strategische personeelsplanning, capaciteitsplanning en forecasting van de workforce management-software SP-Expert zijn uw winkels steeds optimaal bezet. Ook als u het ene moment meer mensen nodig hebt dan het andere. U werkt efficiënter én biedt klanten tegelijkertijd de beste service. Daarbij kunnen uw winkelmedewerkers betrokken worden bij het opstellen van de roosters en deze inzien wanneer ze maar willen. Niet alleen op de computer, maar ook op hun smartphone. Door uw mensen invloed te geven op de planning, verhoogt u hun tevredenheid en betrokkenheid.
Speakap maakt een snelle communicatie tussen uw hoofdkantoor en winkels, shopmanagers en winkelmedewerkers mogelijk. Deze WFM-oplossing is een intern communicatieplatform dat net zo werkt als de bekende sociale media zoals Facebook en WhatsApp, maar dan in een eigen, veilige omgeving. Speakap zorgt dat uw medewerkers enkel relevante informatie krijgen. Goed geïnformeerde medewerkers hebben beter klantcontact, bieden een betere service en zijn meer betrokken. Wilt u Speakap in uw eigen huisstijl of integreren in andere systemen? Dat kan. Speakap is ook ideaal voor uw magazijn of distributiecentra.

Met de interactieve onboarding app Appical werkt u nieuwe medewerkers snel en effectief in. Ze maken deels in hun eigen tijd en in hun eigen tempo kennis met uw organisatie, hun nieuwe baan en hun collega’s. Bijvoorbeeld via een virtuele tour of een videotraining. Met Appical kunt u grote aantallen medewerkers tegelijk onboarden, al werken ze in verschillende vestigingen en landen. Goed ingewerkte medewerkers zijn bepalend voor uw klantcontact, winkelbeleving en het succes van uw retailformule. En natuurlijk voor uw employer branding.

MEER WETEN OVER HOE ONZE KLANTEN DIT DOEN?

HET LAATSTE NIEUWS

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Ook zo'n last van interne communicatiejeuk? Dit zijn de 5 oorzaken. En krabben helpt niet.Schreeuwen in de woestijn Jouw nieuws geraakt niet bij je interne doelgroep of krijgt er onvoldoende aandacht. En die mails? Die worden netjes gearchiveerd in het mapje ‘lees ik...

MEER WETEN OVER
WFM VOOR DE RETAIL?