ONZE PARTNER SPEAKAPVOOR UW INTERNE COMMUNICATIE

WorkforceIT werkt al jaren samen met Speakap en is in België en Duitsland exclusive supplier van deze app waarmee je een intern communicatieplatform creëert voor alle medewerkers. Dit Enterprise Social Network (ESN), zoals het ook wel genoemd wordt, verhoogt de medewerkersbetrokkenheid en maakt onderling communiceren leuk, efficiënt en eenvoudig. Speakap is de oplossing voor interne communicatie naar en onder medewerkers, waar ze zich dan ook bevinden. Voor alle bedrijven, in diverse sectoren, ook in uw branche.

WorkforceIT en haar partners, zoals Speakap, ondersteunen klanten bij het oplossen van hun uitdagingen als het gaat om medewerkers verbinden, informeren, betrekken en behouden. Wij leveren innovatieve software die helpt de medewerkers- en klanttevredenheid te verhogen. Gespecialiseerde consultants begeleiden de klanten bij het inrichten van hun intern communicatieplatform.

De kracht van Speakap ligt in het feit dat je op een moderne, leuke en interactieve manier snel medewerkers kunt bereiken, informeren en betrekken, ook specifieke groepen (indien gewenst volgens de eigen organisatiestructuur). Alle bekende functionaliteiten, zoals in andere social apps, zijn aanwezig en meer dan dat. Dit zorgt voor een hoge adoptiegraad. Bovendien communiceer je via Speakap in een veilige omgeving en GDPR proof. Efficiënte en prettige interne communicatie gedurende de gehele employee journey.

Zet communicatie centraal in de organisatie en verbind alle medewerkers.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.