HR SOFTWARE VOOR 
TRANSPORT & LOGISTIEK

HAAL HET BESTE UIT UW BETROKKEN MEDEWERKERS EN STROOMLIJN UW BEDRIJFSPROCESSEN

HRM IN DE
TRANSPORT &LOGISTIEK

Workforce management (WFM) kan veel betekenen voor bedrijven in de industrie, transport en logistiek. De processen zijn vaak complex, gaan continu door en beperken zich niet tot de landsgrenzen. En hoewel de markt groeit, is tijd nog steeds geld. Een tekort aan gekwalificeerde medewerkers maakt de zaken niet makkelijker.

Een optimale personeelsplanning helpt u efficiënt te werken en kosten te beheersen. Ook een goede interne communicatie is cruciaal ― altijd, overal en met iedere medewerker. Daarmee verhoogt u de productiviteit, kwaliteit en veiligheid van uw processen én de medewerkerstevredenheid.

Bij WorkforceIT leveren en implementeren we up-to-date WFM-oplossingen voor de nationale en internationale transport en logistiek. Daarbij adviseren we u graag, zowel voor, tijdens als na de implementatie.   

GOEDE COMMUNICATIE
IN DE TRANSPORT & LOGISTIEK

Speakap ondersteunt de interne communicatie in de industrie, transport en logistiek. Met deze oplossing zijn al uw medewerkers makkelijk bereikbaar, waar en wanneer ook. Ze krijgen precies de informatie die ze nodig hebben. Dat is goed voor de efficiëntie en veiligheid, maar ook voor de klant- en medewerkerstevredenheid. Speakap werkt net als de bekende sociale media, maar dan in een eigen, besloten omgeving. De applicatie in uw huisstijl of integreren met andere systemen? Geen probleem.

Appical is een interactieve app voor onboarding in transport en logistiek. Met deze oplossing voor workforce management draagt u snel en effectief kennis over aan nieuwe medewerkers, ook al werken ze verspreid over een groot gebied en in wisselende diensten. Met video’s en games informeert u ze bijvoorbeeld over belangrijke veiligheidsvoorschriften en procedures. Appical is ook goed voor uw employer branding: dat helpt u meer nieuwe mensen aan te trekken.

MEER WETEN OVER HOE ONZE KLANTEN DIT DOEN?

HET LAATSTE NIEUWS

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Interne communicatiejeuk – de 5 oorzaken

Ook zo'n last van interne communicatiejeuk? Dit zijn de 5 oorzaken. En krabben helpt niet.Schreeuwen in de woestijn Jouw nieuws geraakt niet bij je interne doelgroep of krijgt er onvoldoende aandacht. En die mails? Die worden netjes gearchiveerd in het mapje ‘lees ik...

read more

MEER WETEN OVER
HR SOFTWARE VOOR TRANSPORT & LOGISTIEK?